Ben jij ook moe om?

Leven naar verwachtingen van anderen?

Jezelf steeds te beperken?

Steeds bezig zijn met het pleasen van anderen?

Voel je dat het tijd is om de regie over jouw leven te nemen en jouw dromen te volgen?

Inzicht in je eigen gedrag?

Ontdekken waar jij jouw beperkingen neerlegt?

Dat je meer wil doen waar jij blij van wordt?

Dat je liefdevoller met jezelf en anderen om kunt gaan?

En je meer tijd hebt voor dingen die jij belangrijk vindt?

Dat je blij bent met jezelf?

Jezelf op 1 zetten!

Dan is dit hét moment om te kiezen voor jouw online Ikspeditie’.

Met dit programma gaan we een reis maken naar jouw binnenwereld om te ontdekken wat jij kunt doen om jezelf te zien voor wie jij werkelijk bent. Waarbij je jezelf met alle plussen en minnen gaat accepteren en jij je eigen koers gaat varen.

In deze online Ikspeditie ga je:

Leren hoe je doelen kunt bepalen en kunt ontdekken wat jij echt wilt

Jouw plek in de wereld innemen

Leren jouw hart te volgen

Loslaten wat niet meer van jou is

Jezelf accepteren zoals je bent

Grenzen aangeven

Positief denken

Omgaan met schuld, angst en schaamte

Omgaan met afscheid/ rouw

En je krijgt inspiratie en extra tips voor innerlijke balans

Wij zijn Vanessa (Ikspeditie Coaching) & Miriam (Jezelfzijnspecialist),

en beste vriendinnen. Daarnaast zijn we ook collega’s. Wij begeleiden beiden vrouwen naar de beste versie van zichzelf. Dit doen wij vanuit onze eigen kennis en ervaring. Beiden hebben wij het nodige meegemaakt en gedaan waardoor wij nu steeds steviger in het leven staan. We genieten van onze gezamelijke weg en wanneer wij samen begeleiden onstaat er een heel veilig veld. Bij ons is niks raar en mag alles worden gedeeld. Het is bijzonder hoe we elkaar precies weer altijd weten aan te vullen. Tijdens deze reis zijn wij jouw liefdevolle reisbegeleiders.

Kies jij voor jezelf en voor wat je écht wilt?!

MET DIT SPECIAAL SAMENGESTELD JAARPROGRAMMA GA JE OP REIS NAAR JOUW BINNENWERELD.

Je gaat ontdekken wie jij bent en wat jij wilt en je leert je losmaken van oude patronen, gevoelens en gedachten

Precies zoals dat bij jóu past.​

Module 1

Richting bepalen

Hier ga je je doelen bepalen voor jouw reis. Daarnaast ga je ontdekken wat jij blij maakt en flow geeft en wat juist niet.

Module 2

Naar binnen

We zijn zo gewend om te moeten denken en te doen dat we helemaal ‘vergeten’ hoe het is om ons lijf en onze emoties te voelen. Je leert hoe je hier weer contact mee maakt en hoe je liefdevoller met jezelf en jouw gevoel kunt omgaan.

Module 3

Jouw plek innemen

We hebben allemaal een plek gekregen die bij ons hoort op het moment dat we zijn geboren. Maar je ook werkelijk jouw plek in? Je gaat (opnieuw) contact maken met jouw plek. Hierdoor wordt je zichtbaarder voor jezelf en voor anderen.

Module 4

Oude ‘ankers’ loslaten

Om vooruit te komen mag je soms oude gevoelens en emoties die je richting anderen hebt loslaten. Hierdoor leer je meer en meer je eigen koers te varen en daarbij minder rekening te houden met de bezwaren van anderen.

Module 5

Alle bemanning gaat mee

In deze module leer je anders omgaan met jezelf en je emoties. Je gaat kijken naar overlevingsstrategieën die niet meer effectief zijn. Door je gevoel serieus te nemen kan het veranderen en ontstaat er ruimte om het anders te doen.

Module 6

 Afscheid nemen

Scheiden, beëindigen van een vriendschap maar ook het overlijden van een geliefd persoon zijn allemaal situaties waarin we afscheid van iemand moeten nemen. Hier krijg je handvatten hoe je met deze gevoelens kunt leren omgaan en ze af en toe meer ruimte te geven.

Module 7

Op de uitkijk

Je leert hoe jij jouw grenzen beter kunt voelen en aangeven. En hoe je innerlijke houding daarin veel belangrijker is dan het uitspreken ervan. Ook ga je ervaren hoeveel invloed lichaamstaal op jou en de ander heeft.

Module 8

 De aarde is plat

 In alle vorige modules is er al veel bij je veranderd maar soms zijn er nog oude overtuigingen die onszelf en onze groei belemmeren. Door ze bewust te worden, te bekijken en eventueel aan ta passen kunnen je ze juist meer gaan ondersteunen op de weg die jij wilt gaan.

Module 9

Onbekende wateren

Je gaat kijken naar gevoelens als schuld, angst en schaamte. Welke boodschap hebben ze voor je en hoe kun je anders met deze emoties omgaan. Hoe ga je je toekomst tegemoet, hoe wordt je je steeds bewust van wat je tegenhoudt en hoe kun jij je afstemmen op jouw stappen om daar te komen waar jij wilt zijn? 

 

De volgende groep start februari 2021!

Voor wie is deze online Ikspeditie?

Dit programma past bij jou als je klaar bent om voor jezelf te willen gaan. Je wilt ontdekken wie jij bent en wat jouw verlangens, wensen en doelen zijn, en je wilt kiezen voor wat je écht wilt. Emoties en gevoelens die niet meer bij jou passen transformeren en loslaten. Worden wie je in werkelijkheid al was!

Je bent bereid wekelijks minimaal 2 uur te investeren in de training. Je wilt groeien als mens en wilt dit doen in een groep van andere personen die ook deze reis volgen,  die je steunen en daarnaast je vragen en twijfels herkennen. Want je hoeft niet alles alleen te doen!

We gaan je niet vertellen wat je precies moet doen of hoe je het moet doen want jij bent een uniek persoon! Hoe en wat jij in het leven wilt is aan jou maar ik ga je de handvatten bieden om je meer inzicht in jezelf te verschaffen zodat jij meer keuzes kunt maken op basis van jouw eigen behoeften en verlangens.