Het roer om

Ik wist vroeger nooit wat ik wilde worden en nadat mijn moeder op 53 jarige leeftijd overleed besloot ik om het roer om te gooien. Het leven kan elke dag afgelopen zijn en daarom wilde ik meer dan ooit eruit halen wat erin zit. Voor mij betekende dat op dat moment dat ik qua beroep iets anders wilde gaan doen. In 2004 ben ik gestart met mijn opleiding tot NLP- en Hypnotherapeut en in 2009 ben ik afgestudeerd. Op dit moment heb ik alweer 9 jaar een goedlopende praktijk.

Griekenlanddroom

Degenen die mij goed kennen weten dat ik niet stil kan zitten. Ik ben steeds weer op zoek ben naar nieuwe uitdagingen. In 2015 hebben mijn partner (Ron) en ik samen besloten dat wij in Griekenland oud willen worden. Daarmee werd onze Griekenlanddroom geboren. Eind 2020 wilden wij onszelf in Griekenland gaan vestigen. Hoe we dat gingen realiseren was nog even de vraag. Ik had echter wel geleerd dat wanneer je je dromen de ruimte geeft dan kom je uiteindelijk daar waar je wil zijn.

Nu in 2018 hebben wij ons huis in Griekenland en zijn we druk bezig met het verbouwen daarvan. Of we er eind 2020 zullen wonen weten we nog niet zeker maar onze droom begint in ieder geval steeds vastere vormen aan te nemen. Wil je ons avontuur volgen klik dan hier.

Doorgaan

Met de overtuiging ‘Samen kunnen we alles’ en ‘Alles wat je wil is mogelijk’ blijk je dus best heel ver te komen. Ook zijn er onderweg behoorlijk wat tegenslagen geweest maar niet een keer hebben we het gevoel gehad dat we daarom onze droom op moeten geven.

Wat is jouw droom?

Inmiddels weet ik wat dromen en voorstellingsvermogen met je hersenen doen maar ook met het verwezenlijken van je dromen. Hoe je als het ware jouw droom voor jezelf laat werken. Daarnaast heb ik geleerd hoe je op zoek kunt gaan naar wat je werkelijk wil en wat ervaring voor je doet. Al deze kennis en ervaring wil ik dolgraag met jou delen!

Ben jij er klaar voor om jou droom te leven? Om de regie over jouw leven te nemen? Schrijf je dan in voor de 1e module van de ‘Reis naar jezelf’ waarbij ik alle kennis die ik heb graag me je deel zodat ook jij op weg kan naar jouw toekomst.

Wil jij ook werken aan jouw droom of weten waar jouw hart ligt? Dan zou de 1e module van Reis naar jezelf wel eens wat voor jou kunnen zijn! Klik hier voor meer informatie.