‘Jezelf zijn’ iets wat voor bij mij heel erg belangrijk is. Mijn lijfspreuk is dan ook ‘Het leukste wat je kunt worden is jezelf’. Als therapeut en coach ga ik op zoek naar blokkades bij de ander die de contact maken met jouw werkelijke IK in de weg staan. Hoe mooi is het om als ouder of opvoeder dit ook voor jou kind te kunnen doen. Om dit proces te ondersteunen heb ik in 2011 een aantal verhalen geschreven waaronder het verhaal ‘de Tovenaar’. Dit verhaal hebben Janne Keurlings en ik samen uitgewerkt tot een prachtig prentenboek met dit thema.

Naast dit prentenboek is er ook het boek ‘Zie mij nou’ voor ouders en opvoeders met hetzelfde thema. Dit is een praktisch boekje met voorbeelden, afbeeldingen en oefeningen die je op een eenvoudige wijze helpen hoe jij jouw kind kunt leren zichzelf te zijn.

De tovenaar die vergat te toveren

(klik op de afbeelding voor een impressie)

Prentenboek

De tovenaar kan de mooiste dingen toveren. Tot hij op een dag de verhalenvertelster ontmoet.
Vanaf die dag is alles anders…..

Een prentenboek om gezellig voor te lezen of als ondersteuning bij het bespreekbaar maken van thema’s bij je kind, leerling of cliënt. Een prentenboek dat zowel door ouders, onderwijzers als therapeuten en coaches gebruikt kan worden.

ISBN 97 89081 975124

Prijs € 12,95

Bestellen? Mail je bestelling en naam en adres naar info@jezelfzijnspecialist.com 

Zie mij nou!

(klik op de afbeelding voor een impressie)

Informatieboek voor ouders en opvoeders

Wanneer we volwassen zijn, gaan we vaak op zoek naar onze identiteit. We zoeken antwoord op de vraag: ‘Wie ben ik?’ Door alle overtuigingen, normen en waarden van anderen waaraan wij als kind dachten te moeten voldoen, weten we soms niet meer wie we zelf zijn. Dit boekje gaat over hoe jij jouw kind kunt leren zichzelf te zijn en te blijven.

‘Zie mij nou’ is een praktisch boekje met voorbeelden, afbeeldingen en oefeningen die je op eenvoudige wijze helpen deze manier van omgaan met je kind te leren.

ISBN 97 89081 975131

Prijs € 9,95

Bestellen? Mail je bestelling en naam en adres naar info@jezelfzijnspecialist.com 

De tovenaar die vergat te toveren vind ik een goed boek om samen met je kind keer op keer te lezen. Steeds zie je weer nieuwe dingen.
Vooral de verschillende gevoelens zijn prachtig weergeven in beeld. Of soms juist door een pagina leeg te laten. Zeker een aanrader! Durf af te wijken van de klassiekers en lees dit boek. Anne Maas

Zie mij nou is een heel leuk boekje met handige en praktische tips! Niet alleen als ouder, maar ook als professional goed bruikbaar. Meriek

Gratis E-book

Vragen en activiteiten bij het prentenboek ‘De tovenaar die vergat te toveren’. 

Het prentenboek is leuk om voor te lezen maar daarnaast kun je er nog veel meer mee. In het gratis e-book vind je vragen en activiteiten die jij met jouw kind, coachee of leerlingen zou kunnen doen! Schrijf je in voor onze gratis inspiratiebrief die wij een keer per maand versturen en ontvang jouw gratis versie.

Klik hier om je in te schrijven voor onze inspiratiebrief en ontvang jouw gratis download van het E-book.