Een opstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die er bij je spelen en hoe deze refereren aan jouw (familie)systeem. Een opstelling werkt op zielsniveau en geeft inzichten die ons helpen bij onze verdere persoonlijke ontwikkeling.

Als representant gebeurt regelmatig dat je iets herkent bij jezelf wat ook in het systeem speelt. Je bent niet voor niets uitgekozen voor die representantenplek. Dit kan ook het ontwikkelproces bij jouzelf verder in gang zetten.

Heb je nog nooit een(systemische) opstelling gedaan? Geen probleem! Alles wordt rustig uitgelegd en zo kan iedereen op haar manier en tempo deelnemen.

Neem je voor de eerste keer deel aan een van onze opstellingen dan heb ik graag vooraf even (telefonisch) contact met je zodat we even kunnen kennismaken en waarbij ik ook jouw eventuele vragen kan beantwoorden.

Data

  • Mannelijke en vrouwelijke energie donderdag 20-02-2020  19:30-21:30u
  • Innerlijke leiding donderdag 19-03-2020  19:30-21:30u
  • Talenten en kwaliteiten donderdag 16-04-2020  19:30-21:30u

Ontwikkelthema’s

  • Mannelijke en vrouwelijke energie in balans 

We beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie. Alleen door onze maatschappij en de eisen die we ons opleggen zijn we vaak in onbalans. Of we zitten teveel in de mannelijke energie of teveel in de vrouwelijke. 

Middels een (systemische) opstelling gaan we ontdekken hoe het met jouw vrouwelijke energie ten opzichte van jouw mannelijke energie gesteld is.

De intentie van deze avond is dat we weer meer in balans komen met zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie in onszelf.

 

  • Innerlijke leiding

Je hoogste potentieel is oneindig en kent geen enkele begrenzing. Alle begrenzingen die je tegenkomt ontstaan om te overleven. Ze kunnen zich voordoen als twijfels, ja-maars, angsten en allerlei excuses. Vanuit jouw innerlijke leider kunnen we kijken naar waar jij jezelf begrensd. 

In deze opstelling kijken we vanuit jouw innerlijke leider naar de delen die jou tegenhouden om helemaal  jou stralende zelf te zijn.

 

  • Talenten en kwaliteiten

Iedereen is uniek en iedereen beschikt over zijn eigen unieke talenten en kwaliteiten. Toch kan het soms moeilijk zijn om die van jezelf te voelen, te ervaren en te weten. Hoe fijn zou het zijn als jij weet wat jouw waarde is? Wat doet het met jou en jouw gevoel van eigenwaare als je weet waar jouw kracht en talent zit?

Tijdens deze avond gaan we hier naar kijken aan de hand van een (systemische) opstelling. Door langs ons levenspad te lopen gaan kijken naar welke talenten en krachten jij op bepaalde momenten in je leven hebt ingezet. En wat er nu voor zorgt dat deze talenten en kwaliteiten niet altijd zichtbaar zijn. Om zo weer te voelen en te ervaren welke schatten er nu werkelijk in ons zitten.

Bijdrage

 

Per avond:                            € 30,00

 

De tarieven zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Inclusief btw voor particulieren, ex btw voor bedrijven.

 

Locatie

Abdij Berne, Abdijstraat 49a Heeswijk DInther

Tijd

Inloop vanaf 19.15 uur, de workshop start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.