Een opstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die er bij je spelen en hoe deze refereren aan jouw (familie)systeem. Een opstelling werkt op zielsniveau en geeft inzichten die ons helpen bij onze verdere persoonlijke ontwikkeling.

Als representant gebeurt regelmatig dat je iets herkent bij jezelf wat ook in het systeem speelt. Je bent niet voor niets uitgekozen voor die representantenplek. Dit kan ook het ontwikkelproces bij jouzelf verder in gang zetten.

Heb je nog nooit een(systemische) opstelling gedaan? Geen probleem! Alles wordt rustig uitgelegd en zo kan iedereen op haar manier en tempo deelnemen.

Neem je voor de eerste keer deel aan een van onze opstellingen dan heb ik graag vooraf even (telefonisch) contact met je zodat we even kunnen kennismaken en waarbij ik ook jouw eventuele vragen kan beantwoorden.

Data

Op dit moment staan er geen data gepland

Ontwikkelthema’s

  • Mannelijke en vrouwelijke energie in balans 

We beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie. Alleen door onze maatschappij en de eisen die we ons opleggen zijn we vaak in onbalans. Of we zitten teveel in de mannelijke energie of teveel in de vrouwelijke.

Middels een (systemische) opstelling gaan we ontdekken hoe het met jouw vrouwelijke energie ten opzichte van jouw mannelijke energie gesteld is.

De intentie van deze avond is dat we weer meer in balans komen met zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie in onszelf.

  • De kracht in onze schaduw 

Onze schaduw heeft verborgen potentie: hij is een bron van kracht,  energie en jezelf mogen zijn. Hoe zet je je schaduwkant in als kracht?

Agressie, woede en haat zijn vaak onderdeel van die schaduwzijde. Woede en agressie zijn de krachten die ons helpen onze grenzen aan te geven en voor onszelf op te komen. Macht helpt ons leiding te geven aan onszelf of we kunnen er anderen mee inspireren en motiveren.

Wat je schaduwkant ook is, hij helpt je overleven. Daar mag je altijd op vertrouwen.

Door je schaduwkant te accepteren, gaat je licht helderder schijnen. Want hoe donkerder de nacht, hoe helderder de sterrenhemel.

En als je je schaduwkant écht kunt omarmen, het écht een deel van jou mag zijn, dan hoef je er ook geen energie meer in te steken die kant van jezelf weg te drukken of te ontkennen. De intentie van deze avond is dat we kijken naar jouw schaduwkanten en dat je inzicht krijgt in waar jij jezelf nog meer mag omarmen.

  • In jouw kracht 

Je hoogste potentieel is oneindig en kent geen enkele begrenzing. Alle begrenzingen die je tegenkomt ontspruiten uit je persoonlijkheid. Ze kunnen zich voordoen als twijfels, ja-maars, angst en allerlei excuses. Begrenzingen kun je benaderen als subpersoonlijkheden. Het zijn delen van jezelf die zich nog verder kunnen ontwikkelen door ze te transformeren.

In deze opstelling kijken we naar de delen die jou tegenhouden om helemaal  jou stralende zelf te zijn.

 

  • Diverse andere thema’s

Kosten

 

Inbrengen vraag:                            € 90,00 

Representanten/Bezoekers:          €    7,50

 De tarieven zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Inclusief btw voor particulieren, ex btw voor bedrijven.

 

 

Betaling en annulering

De betaling dient vóór aanvang van de workshop via bankoverschrijving te zijn voldaan. Hiermee is je plaats in de workshop gegarandeerd.

Contant betalen aan het begin van de sessie is ook mogelijk.

Annuleren kan tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop.

 

Locatie

Abdij Berne, Abdijstraat 49a Heeswijk DInther

Tijd

Inloop vanaf 19.15 uur, de workshop start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Opgeven

Via mail: miriamdix@praktijk-aeolus.nl

Telefonisch: 06-55539189