Traumaverwerking in de (kinder) coachpraktijk

In deze cursus leer jij een aantal handvatten om met het onbewuste van jouw coachee aan de slag te gaan. Je leert hoe jij het lichaamsgeheugen van de coachee kunt aanspreken en daarmee de intensiteit van emoties op bepaalde situaties in het verleden of de toekomst kunt verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Er zijn verschillende werkvormen die kunnen worden ingezet. Tijdens deze bijscholing ga je er zelf mee aan de slag en leer je hoe en wanneer je deze interventies kunt toepassen in je praktijk.

Wil je meer weten? Klik dan hier!

€ 333,= (BTW vrijgesteld)

Opstellingen op thema 

Regelmatig geef ik samen met Vanessa Ouahmar van Ikspeditie Coaching opstellingen op op thema.

Een opstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die er bij jou spelen en hoe deze refereren aan jouw (familie)systeem. Een opstelling werkt op onbewust niveau en geeft inzichten die ons helpen bij onze verdere persoonlijke ontwikkeling.

De thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Mannelijke en vrouwelijke energie in balans
  • De kracht in onze schaduw
  • In jouw kracht (ervaar jouw volledig potentieel)

Wil je meer weten? Klik dan hier!

Transformatiesessie 

Heb jij al jaren ergens last van? Is het onduidelijk waar dit vandaan komt? Of heb je wel een idee maar krijg jij er de vinger niet achter? Misschien is een transformatiesessie dan iets voor jou. In een sessie van maiximaal 2 uur in mijn praktijk gaan we op zoek naar dat wat jou (on)bewust belemmert. Door dit gevoel aan te gaan, te onderzoeken en jezelf te geven wat er daar nodig is ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen en gevoelens.

€ 111,= incl. btw per uur