Voel je dat het tijd is om de regie over jouw leven te nemen en jouw dromen te volgen?

Hoe bepaal je je bestemming? Hoe weet je waar je naar toe wil? Hoe stel je je route bij?

 

Kortom: Hoe geef je richting aan je leven.

 

Dit en meer leer je in de eerste module van ‘Reis naar jezelf’.

Je gaat ontdekken wat jou gelukkig maakt en wat niet. Hoe je hier steeds weer in mag bijstellen en van richting mag veranderen. Door richting te geven aan je leven komen er processen op gang. De enige die tussen jou en je bestemming in staat dat ben je uiteindelijk zelf.

Zonder bestemming geen reis. En wie weet wat je bij het plannen van jouw reis al allemaal over jezelf gaat ontdekken?! Het wordt in ieder geval een reis voor verrassingen en avontuur!

Inhoud module

  • Toegang tot de online leeromgeving
  • Wekelijks een mail met extra info
  • 7 lessen met info, werkbladen, geluidsbestanden en video’s
  • Toegang tot een besloten facebookgroep
  • Een aantal webinars (afhankelijk van het aantal vragen) waarbij je vooraf je vragen in kunt sturen. Deze zal ik daarna als video beschikbaar stellen zodat je ze op elke willekeurig moment nog terug kunt kijken.
  • Online workshop “jouw droom in beeld’ (ook achteraf als video beschikbaar).
  • Alle info die er later nog bijkomt komt en blijft ook voor jou beschikbaar

Start: na inschrijving

€ 147,= p.p. inclusief BTW

Klik hier om in te schrijven

Excursies

En zoals op elke reis zijn er ook excursies te boeken. Als groep maar ook alleen voor jou.

Groepsexcursie:

Workshop richting geven (maximaal 8 personen)

1 verdiepingsdag

€97,= p.p. inclusief BTW

Klik hier om bij te boeken

 

Individueel:   

Persoonlijke geleide visualisatie (maximaal 16 personen)

In plaats van de algemene geluidsopname krijg jij je eigen aangepaste geluidsopname waarop jouw uitgeschreven droom door mij persoonlijk is ingesproken.

€ 77,= p.p. inclusief BTW

Klik hier om bij te boeken

Persoonlijk verhaal

 

In deze eerste module van reis naar jezelf besteed ik heel veel aandacht en tijd aan het bepalen van jouw doelen, dromen en wensen. Dit doe ik niet zomaar. De eerste persoon die deze module deed heeft haar baan opgezegd. Gewoon omdat ze voelde dat deze niet meer bij haar paste. Ik was super trots op haar dat zij deze stap zo voor haarzelf durfde te nemen. Ondanks dat er genoeg redenen waren om dit niet te doen. Financieel was het helemaal niet handig en het voelt soms ook wel veilig om ergens ‘vast te zitten’.

Blijkbaar waren voor haar haar droom en toekomstvisie genoeg om deze stap te zetten. Zonder dat ze hierbij rekening hield met haar angsten en overtuigingen. Dit is ook precies de reden waarom ik met deze module start. Je komt hierdoor direct in een proces terecht. Alle oude angsten, overtuigingen komen als het ware weer naar boven drijven. Dus daarmee zijn de modules die hierop volgen ook direct toepasbaar. En soms blijkbaar niet eens meer nodig. Weten wat je wil of wat je niet meer wil helpt je in ieder geval om daar te komen waar jij wil zijn!

Zelf heeft het mij gebracht tot waar ik nu sta. Aan het begin van een leven in het buitenland. Aan het begin van een grotere onderneming. Maar ik heb ook al veel mogen ‘oogsten’. Ik heb al jaren een superleuke praktijk. Ik heb een geweldige partner en de twee liefste poezen ter wereld (ook die heb ik mezelf gewenst). We hebben een fijn appartement in Nederland en sinds 2016 ook een fijn huis in Griekenland.

En natuurlijk heb ik voor dit alles hard moeten werken. Maar ik heb ook altijd het vertrouwen gehad dat alles goed zou komen. Ondanks dat ik vroeger onzeker was omdat ik werd gepest, mijn ouders zijn gescheiden, mijn moeder vroeg is overleden, ik zelf geen kinderen heb gekregen, mij eigen scheiding en nog vele andere moeilijke ervaringen die mij hadden kunnen ‘verleiden’ het bijltje erbij neer te gooien. Ik ben altijd positief gebleven en ik heb steeds mezelf weer bij elkaar geraapt en mezelf weer nieuwe dromen en wensen gewenst. En daar ben ik dan weer met vol vertrouwen aan gaan werken.

 

Met alles wat ik geleerd heb en zelf heb doorlopen wil ik ook jou leren te dromen zodat ook jij het leven kan leiden waar jij gelukkig van wordt.