Voel je dat het tijd is om de regie over jouw leven te nemen en jouw dromen te volgen?

Hoe bepaal je je bestemming? Hoe weet je waar je naar toe wil? Hoe stel je je route bij?

 

Kortom: Hoe geef je richting aan je leven.

 

Dit en meer leer je in de eerste module van ‘Reis naar jezelf’.

Je gaat ontdekken wat jou gelukkig maakt en wat niet. Hoe je hier steeds weer in mag bijstellen en van richting mag veranderen. Door richting te geven aan je leven komen er processen op gang. De enige die tussen jou en je bestemming in staat dat ben je uiteindelijk zelf.

Zonder bestemming geen reis. En wie weet wat je bij het plannen van jouw reis al allemaal over jezelf gaat ontdekken?! Het wordt in ieder geval een reis voor verrassingen en avontuur!

Waarom zou ik alleen de 1e module doen?

De eerste module heeft waarschijnlijk de meeste impact op jouw toekomst. Hier ervaar je echter ook of je nog blokkades hebt die opgeruimd mogen worden om deze toekomst mogelijk te maken. Wanneer je geen blokkades zou hebben dan heb je voor niks het hele pakket aangeschaft of  misschien kies jij ervoor om met jouw blokkades op een andere manier aan de slag te gaan. Ik hou ervan om mensen de vrije keus te geven dus ook hierbij doe ik dat graag.

Kennismaken met de 1e module van “Reis Naar Jezelf”

Verkrijgbaar in 3 varianten: Budget, Comfort en All Inclusive

Start 6 januari 2020

Bij alle drie ontvang je:

3,5 week online training vergelijkbaar met 2 á 3 coachingsessies t.w.v. €244,=
Elke week minimaal 2 opdrachten inclusief info en werkbladen, waar nodig aangevuld met videos en geluidsbestanden.
En een Facebook groep voor het delen van je ervaringen en het stellen van vragen.

Het Comfort pakket biedt verschillende extra’s, namelijk:

Intake (op papier) met bijbehorend teruggeefgesprek t.w.v. € 157,=
Wekelijks 20 minuten individuele skypesessie t.w.v. €  99,= (totaal ca 1 uur)
Mogelijkheid tot het insturen van jouw persoonlijke vragen per opdracht (via email) met feedback van de coach.

Bij de All Inclusive optie zijn deze extra’s nog uitgebreider:

Intake (op papier) met bijbehorend teruggeefgesprek t.w.v. € 157,=
Per opdracht een skype-sessie van maximaal 20 minuten (totaal ca. 1,5 uur individuele begeleiding t.w.v. €  231,= )
Mogelijkheid tot het insturen van jouw persoonlijke vragen (via email) met feedback van de coach (onafhankelijk van de opdrachten).
Met bovendien een Inzichtsessie t.w.v. € 127,=
Je geboorte in kaart inclusief verslag t.w.v. € 204,= door Ikspeditie.nl

BUDGET

Totale waarde € 244,=
Start 1 novemer 2019
60 plekken
Normaal  € 97,= u voor € 47,=

Prijzen zijn in euro en incl. BTW

COMFORT

Totale waarde €500,=
Start 1 novemer 2019
4 plekken
Normaal  € 354,= u voor € 297,=

Prijzen zijn in euro en incl. BTW

ALL INCLUSIVE

Totale waarde € 963,=
Start 1 novemer 2019
4 plekken
Normaal  € 783,= u voor € 733,=

Prijzen zijn in euro en incl. BTW

Wil je later alsnog het hele programma volgen dan wordt het aanschafbedrag natuurlijk in mindering gebracht op de normale pakketprijs.

Daarnaast ontvang je dan nog een extra korting van € 150,= op de normale pakketprijs.

Persoonlijk verhaal

 

In deze eerste module van reis naar jezelf besteed ik heel veel aandacht en tijd aan het bepalen van jouw doelen, dromen en wensen. Dit doe ik niet zomaar. De eerste persoon die deze module deed heeft haar baan opgezegd. Gewoon omdat ze voelde dat deze niet meer bij haar paste. Ik was super trots op haar dat zij deze stap zo voor haarzelf durfde te nemen. Ondanks dat er genoeg redenen waren om dit niet te doen. Financieel was het helemaal niet handig en het voelt soms ook wel veilig om ergens ‘vast te zitten’.

Blijkbaar waren voor haar haar droom en toekomstvisie genoeg om deze stap te zetten. Zonder dat ze hierbij rekening hield met haar angsten en overtuigingen. Dit is ook precies de reden waarom ik met deze module start. Je komt hierdoor direct in een proces terecht. Alle oude angsten, overtuigingen komen als het ware weer naar boven drijven. Dus daarmee zijn de modules die hierop volgen ook direct toepasbaar. En soms blijkbaar niet eens meer nodig. Weten wat je wil of wat je niet meer wil helpt je in ieder geval om daar te komen waar jij wil zijn!

Zelf heeft het mij gebracht tot waar ik nu sta. Aan het begin van een leven in het buitenland. Aan het begin van een grotere onderneming. Maar ik heb ook al veel mogen ‘oogsten’. Ik heb al jaren een superleuke praktijk. Ik heb een geweldige partner en de twee liefste poezen ter wereld (ook die heb ik mezelf gewenst). We hebben een fijn appartement in Nederland en sinds 2016 ook een fijn huis in Griekenland.

En natuurlijk heb ik voor dit alles hard moeten werken. Maar ik heb ook altijd het vertrouwen gehad dat alles goed zou komen. Ondanks dat ik vroeger onzeker was omdat ik werd gepest, mijn ouders zijn gescheiden, mijn moeder vroeg is overleden, ik zelf geen kinderen heb gekregen, mij eigen scheiding, speekselklierkanker en nog vele andere moeilijke ervaringen die mij hadden kunnen ‘verleiden’ het bijltje erbij neer te gooien. Ik ben altijd positief gebleven en ik heb steeds mezelf weer bij elkaar geraapt en mezelf weer nieuwe dromen en wensen gewenst. En daar ben ik dan weer met vol vertrouwen aan gaan werken.

 

Met alles wat ik geleerd heb en zelf heb doorlopen wil ik ook jou leren te dromen zodat ook jij het leven kan leiden waar jij gelukkig van wordt.