Voel je dat het tijd is om de regie over jouw leven te nemen en jouw dromen te volgen?

Dat je meer wil doen waar jij blij van wordt?

Dat je liefdevoller met jezelf en anderen om kunt gaan?

En je meer tijd hebt voor dingen die jij belangrijk vindt?

Dat je blij bent met jezelf?

Dan is dit hét moment om te kiezen voor de ‘Reis naar jezelf’.

Met dit programma gaan we een reis maken naar jouw binnenwereld om te ontdekken wat jij kunt doen om jezelf te zien voor wie jij werkelijk bent. Waarbij je jezelf met alle plussen en minnen gaat accepteren en jij je eigen koers gaat varen.

In de ‘Reis naar jezelf’ ga je:

Leren hoe je doelen kunt bepalen en kunt ontdekken wat jij echt wilt

Jouw plek in de wereld innemen

Leren jouw hart te volgen

Loslaten wat niet meer van jou is

Jezelf accepteren zoals je bent

Grenzen aangeven

Positief denken

Omgaan met schuld, angst en schaamte

Omgaan met afscheid/ rouw

En je krijgt inspiratie en extra tips voor innerlijke balans

Ik ben Miriam Dix,

geboren in 1972 en al zolang ik me kan herinneren op zoek naar wie ik ben. Ik was 15 toen ik mijn eerste gedicht hierover schreef. Destijds wist ik nog niet wie ik was en wat ik wilde maar was ik met name goed in mezelf aanpassen aan anderen. Nu 30 jaar later houd ik veel meer rekening met wat ik wil en ontdek ik meer en meer wat ik leuk vind en waar ik blij van word.

Deze hele weg met levenservaring, opleidingen en inzichten van mezelf en anderen heeft mij precies daar gebracht waar ik nu sta. Zelf houd ik ervan wanneer wat ik leer dat alles eenvoudig, duidelijk en simpel wordt uitgelegd. Op deze manier werk ik ook het liefst met jou. Op een gelijkwaardig niveau en zonder oordeel omdat jij veel beter weet wat bij jou past en wat niet.

Ik leg veel uit en maak graag jouw gevoelens en gedrag begrijpelijk. Ik kijk hoe ze zijn ontstaan en wat er nodig is om ze te veranderen. Binnen de ‘Reis naar jezelf’ heb ik heel veel van deze kennis gebundeld in een jaarprogramma om hiermee nog meer mensen te bereiken. Ik gun  namelijk ook jou die liefdevolle aandacht die je van jezelf verdient.

Kies jij voor jezelf en voor wat je écht wilt?!

MET DIT SPECIAAL SAMENGESTELD PROGRAMMA GA JE OP REIS NAAR JOUW BINNENWERELD.

Je gaat ontdekken wie jij bent en wat jij wilt en je leert je losmaken van oude patronen, gevoelens en gedachten

Precies zoals dat bij jóu past.​

 

Dit hele programma bestaat uit 9 modules die samen maar ook onafhankelijk van elkaar kunnen worden gevolgd:

Module 1

Richting bepalen
 7 weken 
Hier ga je je doelen bepalen voor jouw reis. Daarnaast ga je ontdekken wat jou blij maakt en flow geeft en wat juist niet.

 

 Voor meer informatie over de eerste module klik hier.

Module 2

Naar binnen
 4 weken 
We zijn zo gewend om te moeten denken en te doen dat we helemaal ‘vergeten’ hoe het is om ons lijf en onze emoties te voelen. Je leert hoe je hier weer contact mee maakt en hoe je liefdevoller met jezelf en jouw gevoel kunt omgaan.

 

Module 3

Jouw plek innemen
2 weken
Op het moment dat we zijn geboren hebben we allemaal een plek gekregen die bij ons hoort. Maar neem je ook werkelijk jouw plek in? Je gaat (opnieuw) contact maken met jouw plek. Hierdoor wordt je zichtbaarder voor jezelf en voor anderen.

 

Module 4

Oude ‘ankers’ loslaten
9 weken
Om vooruit te komen is het soms noodzakelijk om oude gevoelens en emoties die je richting anderen hebt los te laten. Hierdoor leer je meer en meer je eigen koers te varen en daarbij minder rekening te houden met de bezwaren van anderen.

 

Module 5

Alle bemanning gaat mee
5 weken
In deze module leer je anders omgaan met jezelf en je emoties. Je gaat kijken naar overlevingsstrategieën die niet meer effectief zijn. Door je gevoel serieus te nemen kan het veranderen en ontstaat er ruimte om het anders te doen.

 

Module 6

Op de uitkijk
4 weken
Je leert hoe jij jouw grenzen beter kunt voelen en aangeven. En hoe je innerlijke houding daarin veel belangrijker is dan het uitspreken ervan. Ook ga je ervaren hoeveel invloed lichaamstaal op jou en de ander heeft.

 

Module 7

De aarde is plat
4 weken
In alle vorige modules is er al veel bij je veranderd maar soms zijn er nog oude overtuigingen die onszelf en onze groei belemmeren. Door ze bewust te worden, te bekijken en eventueel aan te passen kunnen je ze juist meer gaan ondersteunen op de weg die jij wilt gaan.

 

Module 8

Onbekende wateren
4 weken
Je gaat kijken naar gevoelens als schuld, angst en schaamte. Welke boodschap hebben ze voor je en hoe kun je anders met deze emoties omgaan.

 

Module 9

Afscheid nemen
5 weken
Een scheiding, het beëindigen van een vriendschap maar ook het overlijden van een geliefd persoon zijn allemaal situaties waarin we afscheid van iemand moeten nemen. Hier krijg je handvatten hoe je met deze gevoelens kunt leren omgaan en ze af en toe meer ruimte te geven.

 

Voor wie is de ‘Reis naar jezelf’?

Dit programma past bij jou als je klaar bent om voor jezelf te willen gaan. Je wilt ontdekken wie jij bent en wat jouw verlangens, wensen en doelen zijn, en je wilt kiezen voor wat je écht wilt.

Je bent bereid wekelijks minimaal 2 uur te investeren in de training. Je wilt groeien als mens en wilt dit doen in een groep van andere personen die ook deze reis volgen,  die je steunen en daarnaast je vragen en twijfels herkennen. Want je hoeft niet alles alleen te doen!

Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen of hoe je het moet doen want jij bent een uniek persoon! Hoe en wat jij in het leven wilt is aan jou maar ik ga je de handvatten bieden om je meer inzicht in jezelf te verschaffen zodat jij meer keuzes kunt maken op basis van jouw eigen behoeften en verlangens.

VOORWAARDEN JAARPROGRAMMA

‘REIS NAAR JEZELF’

 

Je aanmelding voor een van de modules van het programma ‘Reis naar jezelf’ is definitief zodra je betaling is ontvangen.

Deze training is een product van de Jezelfzijnspecialist (onderdeel van Aeolus te Veghel) en is met de grootste zorg en toewijding vormgegeven met als doel dat jij beter weet wat jij wilt, jouw grenzen durft te bepalen en stappen gaat zetten om jouw leven vorm te geven zoals jij dat voor ogen hebt. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Aeolus geen garantie geeft over jouw groei en persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan de training.

Deelnemers dragen te alle tijde zelf verantwoordelijkheid voor hun fysiek en psychisch welzijn en eventuele behoefte aan aanvullende of vervolgbegeleiding of therapie.

Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat je er zelf verantwoordelijk voor bent dat je aan de training, de online of eventuele live bijeenkomsten of coachsessies kunt deelnemen en geen restitutie kunt vragen van het betaalde bedrag of een deel daarvan als je niet bij een van de online of eventuele live bijeenkomsten of coachsessies aanwezig kunt zijn. Ook verklaar je te begrijpen dat je eventuele coachsessies gepland worden gedurende de looptijd van de training en dat je deze niet later, na afloop van de training, kunt inhalen.

Je kunt je deelname zodra de training eenmaal gestart is niet meer annuleren. In goed overleg kan besloten worden iemand anders jouw plaats in te laten nemen.

Bij langdurige ernstige ziekte of ongeval kan het traject in overleg voor een bepaalde periode worden stilgelegd, waarbij deze in een latere fase hervat kan worden. Hierover worden onderlinge afspraken gemaakt, alleen in uitzonderlijke gevallen.

Door je aanmelding bevestig je akkoord te gaan met deze voorwaarden en deze disclaimer te hebben gelezen en begrepen.