Uitstapje naar jezelf

Jouw hart volgen?!

Verandering begint bij jezelf!
Vraag jij je wel eens af of ‘dit’ het is? Kom je maar weinig toe aan wat jij wilt? Houd je bij het maken van je keuzes vooral rekening met anderen?

Wil jij leren naar jezelf te luisteren en meer rekening houden met jouw verlangens en wensen? Schrijf je dan hier in voor het weekprogramma t.w.v. € 217,=

De prijs voor dit weekprogramma is € 11,= incl. BTW

Inzichtsessie 

Heb jij al jaren ergens last van? Is het onduidelijk waar dit vandaan komt? Of heb je wel een idee maar krijg jij er de vinger niet achter? Misschien is een inzichtsessie dan iets voor jou. Ik ga in een online gesprek, van maximaal 1,5 uur, op zoek naar de rode draad in jouw leven of in het leven van je (voor)ouders. Veel waarvan we nu last van hebben komt uit ons verleden of uit dat van onze (voor)ouders. Via de mail ontvang je wat specifieke vragen om je op dit gesprek voor te bereiden. Tijdens het gesprek let ik op jouw verhaal, op jouw lichaamstaal, mimiek en luister ik naar het verhaal wat ‘erachter’ ligt. Ik geef je terug wat ik hoor en zie en wat mij opvalt en geef je eventueel advies met wat je ermee zou kunnen doen om het te veranderen.

€ 99,= incl. btw

Jezelfzijn momentje

Voor het jezelfzijn momentje heb ik met jou een online gesprek van ongeveer een half uur. Hierbij stel ik gerichte vragen en ga ik onderzoeken waar ik jou met een geleide visualisatie kan ondersteunen. Na dit gesprek ga ik een geluidsbestand, speciaal afgestemd op jou opnemen, zodat jij dit op elk willekeurig moment steeds weer opnieuw kunt beluisteren.

€ 66,= incl. BTW

Opstellingen op thema 

Elke maand geef ik in Uden bij Flow een opstelling op thema.

Een opstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die er bij jou spelen en hoe deze refereren aan jouw (familie)systeem. Een opstelling werkt op onbewust niveau en geeft inzichten die ons helpen bij onze verdere persoonlijke ontwikkeling.

De thema’s van dit jaar zijn onder andere:

  • Mannelijke en vrouwelijke energie in balans
  • De kracht in onze schaduw
  • In jouw kracht (ervaar jouw volledig potentieel)

Wil je meer weten? Klik dan hier!

Transformatiesessie 

Heb jij al jaren ergens last van? Is het onduidelijk waar dit vandaan komt? Of heb je wel een idee maar krijg jij er de vinger niet achter? Misschien is een transformatiesessie dan iets voor jou. In een sessie op locatie gaan we op zoek naar dat wat jou (on)bewust belemmert. Door dit gevoel aan te gaan, te onderzoeken en jezelf te geven wat er daar nodig is ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen en gevoelens.

€ 111,= incl. btw per uur